Stamboom Familie Bogers West Brabant

Verschillende stambomen en vertakkingen van de Bogers familie komen aan bod. Zoals Meesters Crijnen Bastiaansen Verhaegen Snoeijers Wijnen Bogers van Tilbeurgh en van Hoek

bogers stamboom onderzoek

Stambomen Parentelen Kwartierstaten Persoonskaarten Genealogie. Heeft u ook de smaak te pakken van het onderzoeken en zelf maken van stambomen. Wie waren mijn voorouders en kan ik ze vinden op het internet. Een leuke hobby om zo verdwaalde familie te zoeken. Soms ben je verbaasd dat je naam op het internet verschijnt, maar het verbind en brengt ook weer mensen en families bij elkaar. In de coronatijd zitten we allemaal achter de computer en zijn we nieuwsgierig waar we vandaan komen. Ook op Facebook vinden mensen elkaar terug. Het internet en online gaan is een uitstekend medium om je roods te ontdekken en te verspreiden. Mocht je een aanvulling/wijziging of nog een stamboom foto hebben, laat het me weten. Groeten Frank Bogers.

Foto gemaakt boerderij 'de Groote Plas'.

Hubertus Boogaerts: Stamboom van stamvader familie Bogers Boogaerts 17 juni 1692 - 1 januari 1748. Foto gemaakt boerderij 'de Groote Plas'.

bogers stamboomschema

Hubertus Boogaerts: Stamboom grafisch Automatisch gegenereerd met behulp van Aldfear stamboom programma.

In 1740 heeft Hubertus Boogaerts een testament opgesteld, hieruit blijkt dat hij toen eigenaar was van de hoeve Bemmelenberghe. Meer weten over onze stamvader.

Piet Bogers wethouder gemeente Halsteren samen met zijn gezin op boerderij Hoeve 't Slot Te Lepelstraat. Piet was getrouwd met Mieke Dankers.

Gommert Bogers - Jo Meesters Hoeve 't slot Lepelstraat 25 jaar getrouwd 2 februari 1968 . Stamboom Gommert Bogers

familie sjaak bogers maas

Stamboom informatie van de familie Sjaak Bogers en Jeannete Maas Lepelstraat. De familie woonde destijds aan de Erasmusweg. Hier kunt u ook de persoonskaart vinden van Sjaak Bogers.

Stamboom programma's: Ik zelf gebruik al zo een 20 jaar Aldfear, het is een simpel programma met veel mogelijkheden. Dit programma heeft verschillende sjablonen beschikbaar om je stamboom op het internet te publiceren, zoals parentelen kwartierstaten persoonskaarten wel of niet grafisch. Op de ze stamboom website kunt u allerlei voorbeelden hiervan terug vinden.

wijnen bogers stamboom

Stamboom van de familie Kees Wijnen en Jaan Bogers. Kees en Jaan hadden een boerderij op de Kladde te Lepelstraat. Later zijn ze gaan wonen in de Dorpstraat te Halsteren. De boerderij is verkocht aan de familie Nieuwehuizen. Foto album Cor en Lies Wijnen

hoek korst

Familie Albertus van Hoek en Anna Korst stamboom. Hoofdonderwijzer in Klein-Zundert en oud-secretaris der gemeente Halsteren.

Dokumenten testamenten familie Bogers

Dokumenten pagina met testamenten aankoop leningen aktes notaris geldleningen

harrie bogers melanen fort de roovere

Henri Bogers 10-02-1873 / 23-03-1949 Nalatenschap
Henricus heeft onder meer in de voormalige boerderij op de hoek van de Schansweg ten westen van Fort de Roovere gewoond.
Hij was eigenaar van gronden rondom de Schans Melanen en Fort de Roovere..

cafe de druiventros

Stamboom familie van Tilbeurgh / Bogers uitbaters van Cafe de Druiventros te Lepelstraat

piet van tilbeurgh boxtel

Piet van Tilbeurgh verhalen verteller en boekenschrijver Sporen in t Veld. Piet heeft zijn jeugd door gebracht op Hoeve 't Slot en heeft vele verhalen geschreven over Lepelstraat en over de tweede Wereldoorlog en de Watersnood in 1953.

bogersdag lepelstraat

Petrus Adrianus Maria (Piet) Bogers 1917 - 2016. Foto Frank Bogers en Piet Bogers tijdens de Bogers dag in 2003. Zie ook de persoonskaart van Piet Bogers wonende in Duitsland.

piet bogers persoonskaart

Persoonskaart Piet Bogers 1871 - 1947 Landbouwer te Lepelstraat Wethouder te Halsteren.

Op zoek naar verdwaalde familieleden wie vindt mijn biologische ouders. Heb ik nog broers of zusters verschillende stamboomprogramma's bieden ook al dna onderzoek aan. In deze corona tijd een leuke hobby om je familiebanden en stamboom te onderzoeken. Hier al vast wat termen waar u mee te maken krijgt. Stambomen Parentelen Kwartierstaten Persoonskaarten Genealogie

mieke dankers persoonskaart

Persoonskaart Mieke Dankers 1866 - 1938. Getrouwd met Piet Bogers. Bekijk ook de bijzondere menukaart op deze pagina.

meesters snoeijers

Stamboom Joanus Baptist Meesters uit Huijbergen. Op de foto kinderen van Piet Meesters en Nellie Snoeijers, gemaakt op 3 juni 2004 tgv Marie en Andre 50 jaar getrouwd.Vlnr Fons Mattie Henk Diny Jan Kees Marie en Cor.

cornelis crijnen helena van der veeren

Stamboom Joannes Crijnen (Woensdrecht) getrouwd met Anna de Wolf (Eekeren). Op de foto de ouders van mijn Oma Pietje Crijnen. Haar broer was Janus Crijnen, metselaar in Lepelstraat. De parenteel van de familie Crijnen is er ook in grafische vorm.

FAMILIE - GENEALOGIE - STAMBOOM - PEDIGRE - KWARTIETSTAAT - STAMVADER - GESCHIEDENIS - ONDERZOEK

Hendrik Meesters kan beschouwd worden als de stamvader van de Meesters familie. Waarschijnlijk geboren in te Princenhage

stamboom petrus meesters

Stamboom Marinus Hubertus Meesters (Etten Leur) getrouwd met Catharina Dietvorst (Nieuw-Vossemeer). Deze foto is gemaakt t.g.v. het priesterfeest (1e plechtige H.Mis) van Petrus Johannes Meesters. Meer over deze foto, bekijk het fotoalbum van de familie Meesters

stamboom verhaegen

Stamboom Parenteel van Fidelius Cornelius (Cornelis) Verhaegen geboren in Zandvliet en Maria Hugens . op de foto het gezin Verhaegen. vlnr Jo - Kaat (oma van mijn vrouw Nellie Bastiaansen)- Corrie - Sjef - Sjan - (opa) Fideel x (oma) Mieke Hugens - Plon. Klik op de link voor nog meer familie foto's van het 50 jarig huwelijksfeest in 1952.

stamboom snoeijers huijbergen

Parenteel Stamboom van Cornelis Adrianus (Cornelis) Snoeijers. Geboren op dinsdag 27 oktober 1868 in Wouw. Overleden op maandag 6 maart 1944 in Huijbergen. Trouwde met Maria Cornelia Arnouts.

Bogers Boerderijen Boek

Het Bogers Boerderijen Boek is uitgegeven in 2003. Samengesteld door Peet Bovée en Frank Bogers. Op 17 augustus 2003 werd het eerste exemplaar door Burgemeester van de Velde uitgereikt. Beleef deze reünie dag opnieuw met honderden foto's film stambomen en tal van website links. - Bogers reünie boek dag 180 foto's - Reactie Bogers Boerderijen Dag - Voorbeelden foto's Boek - Bogers familie buitenland - Download Bogers Boek 70 MB

frank bogers

Hoi ik ben Frank Bogers uit Lepelstraat. Gemeente Bergen op Zoom. Mocht u ook getroffen zijn door het stamboom virus ipv het coronavirus, dan bent u op de goede pagina beland. Mijn complete stamboom kunt u vinden op Geneanet . 1x per jaar maak ik via mijn stamboom programma Aldfear een gedcom bestand, welke in dan upload naar dit stamboom platform op internet. Meer over mijn familie kunt u bekijken op het Bogers.nu portaal. Klik hier voor mijn kwartierstaat. Veel plezier.