Frank Bogers uit Lepelstraat 1964-1966

Foto's rapporten brieven maandkaarten bezoek Lagere School Ste Marie Huijbergen

Frank Op Kostschool

 

Terug naar overzicht


klas van Frank Bogers Hiuijbergen

De lagere school Ste Marie huijbergen 5e klas schooljaar 1964-1965 Frank Bogers staat helemaal rechts onder broeder Martinus (Co de Crom). Toon Schillemans ook uit Lepelstraat 2e rij staand 5e van links

klassefoto lagere school frank bogers

De 6e klas schooljaar 1965-1966 bij broeder Giovanni. De 3e van links boven is Frank Bogers. Opmerking: Wie heeft er destijds mij gefilmd in het park. Zijn vader had een foto en filmzaak. Ben benieuwd of het filmpje nog bestaat.

voetballen op kostschool

Voetbal elftal 1965 Frank Bogers voorste rij 2e van rechts. Links voorste rij Adams uit Bergen op Zoom van de lampenwinkel. Broeder Albert

op bezoek internaat

Ik (rechts) op bezoek bij mijn broer Leon, vijver park van de kostschool Huijbergen. Leon Bogers zat op het internaat van 1963 -1964.
schoolrapport-internaat

Rapport klas 6b. 4 x per jaar kregen we een rapport. Ik deed daar altijd goed mijn best. Gezien het resultaat wat er mag zijn.

Mijn laatste rapport voordat ik naar de HBS het Mollerlyceum in Bergen op Zoom ging. Daar brandde ik helemaal af. Uit een beschermde omgeving de vrije wereld in. Kon er niet mee omgaan en was blij dat ik er na 2 jaar vanaf was.

gouden kaart 100 punten

Iedere maand kreeg je een kaart, kleur afhankelijk hoeveel punten je had.

jongens zwemmen op kostschool

Zwemmen bij de paters in Essen kosten 10 cent of te wel 1 dubbeltje. Dit was een betonnen bak gevuld met water. Ook de kikkers zwommen hierin.
de refter lezen spelletjes

Gezellig in de refter, boeken lezen van Arendsoog, Kuifje, Sjors en Sjimmi. Biljarten en tafeltennis. Heb me daar nooit verveeld. We waren daar "allemaal samen alleen".

brief aan mijn  ouders

Brief aan mijn ouders, kon je elke zondagmorgen typen. Ik zat daar op type les en aan het eind van de les mocht je een brief schrijven typen naar je ouders. De brief werd wel eerst gelezen voordat je de envelope dicht kon plakken.Frank Bogers terug op ste marie huijbergen

1975 ben ik nog eens weesten kijken. Mijn vader Gommert heeft er ook op gezeten.

henk van geffen

Foto Henk van Geffen 1967 - 1968 Helemaal rechts zittend Clemens van der Werf uit Boskoop. Links broeder Martinus