Kostschool Leon Bogers 1963 - 1964

Leon Bogers in het midden vooraan met de gestreepte trui
Eten, drinken en je mond houden !

In de refter bij broeder Godefriedus

5e klas bij broeder Felix
Leon 3e van rechts onderste rij
Onderstaand vindt u namen welke ik van Ad de Blaaij mocht ontvangen met hier en daar een leuke anekdote. Ad bedankt voor je bijdrage.
6e klas bij broeder Giovanni

Frank, de foto's van de klas van broeder Felix. Ik ken uiteraard niet iedereen meer. Maar laat ik maar eens poging wagen.
Achterste rij vlnr: Broeder Camillus directeur van het internaat, onbekend,onbekend, Schouwenaars uit de Langeweg, Gert Grosfeld uit Bergen op Zoom zijn broer Jeroen zat een klas hoger, de tweeling gebr. Pijpers uit Rotterdam , Bossers of Borsters uit Vosmeer geloof ik, dan uiteraard Felix die is later naar Amstelveen gegaan als hoofd van een basisschool,

Tweede rij vlnr: Ligtvoet of Ligthart hij kwam in elk geval uit Oud Gastel, onbekend, Jan(?) Truijen arrogant mannetje nogal pesterig aangelegd, kon wel goed voetballen, ? Raets eerst Wouw maar zijn vader heeft ongeveer in die tijd een groot café gekocht aan de Oude Markt in Roosendaal, Harry de Wit uit Steenbergen, onbekend, broeder onbekend wel staat mij een beeld voor de geest van een rustige man die niet van voetballen hield en tussen de middag met de niet-voetballers altijd een spel ging doen of wandelen.

Derde rij: Brouwers altijd lachen stevige vent, onbekend (van gezicht ken ik hem wel), Jan vd Veeken uit Prinsenbeek, Ronald (?) Dodemondt uit Nijmegen die kwam ik een jaar of 10 geleden nog eens tegen hij heeft een bedrijfje gehad van dubbelglas, maar koos al snel om als ambtenaar van de gemeente Nijmegen aan de slag te gaan, Husson (?) uit Breda zijn broer was ook Broeder in Huybergen, onbekend, onbekend.

Vierde rij: Jan Hopmans leuke vent kwam en komt uit Standaardbuiten hij is nu succesvol fruitteler, Ad de Blaaij, Harry Snoeijs uit de Langeweg aimabele vent en vooral een goede voetballer zijn vader was Prins Carnaval in Langeweg en heeft een keer een carnavalsavond georganiseerd in de oude gymzaal vlakbij de oude douches en de bakkerij, van Agtmaal zijn vader was boer in Huybergen (!), Remmers (?) uit Tilburg, Krielaers die ben ik ook tegengekomen zo'n 10 jaar geleden witte blouse open tot bijna de navel, flinke halsketting met dito bierbuik en met een mooie juffrouw -het kan dus wel - , Luc de Bruin uit Sluis, Jan (?) Adams uit de buurt van Baarle Nassau, Philippe ..... uit Belgie was in Nederland om onze taal beter te leren kennen ging elke ochtend een half uur eerder naar de klas toe om bijles in het Frans te krijgen, Chris Backx uit de Noord Oost Polder, Leo (?) van Arendonk uit Etten Leur, onbekend,

Onderste rij: onbekend, van Meel uit Made, Schrauwen uit Wouw wat kon die man mooi tekenen, naam onbekend maar die kwam ook uit Made of den Hout, de Kort uit Tilburg, Leon Bogers, Van Vianen uit Sluis en Kees vd Elsakkers uit Zundert of die buurt.

AANVULLINGEN VERBETERINGEN ZIJN WELKOM !


Leon 3e van links Leon 3e van rechts staand

links de psv competitie, rechts het 1e elftal tegen Antwerpen thuis

Leon 4e van rechts
Leon links met trommel

In het bos en wandelen in Halsteren

Leon midden
Dikke maten

Bandje in refter 2 - Leon met zijn vriendje Johan Viane uit Sluis

Leon in het midden
Leon 6e van rechts

Nog een paar voetbal prenten

Droom Leon is de dirigent ;-)
Hier ligt Leon Bogers lekker in zijn bedje te slapen
Het koor van de 5e klas


vorige <<<
Hebt u oude foto's van St Marie ?


www.frankbogers.nl
Schoolfoto startpagina
Ste Marie gastenboek
 

bijgewerkt op 18 November, 2009