FRANK BOGERS LEPELSTRAAT

Carnaval Startpagina
Omroep Brabant in de "Straot" met Rogier van Oosterhout

Carnaval optocht 2004 in Lepelstraat

 

Deze site bestaat uit 95 foto's

Rogier aan de praat met Cindy van Roosendaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

't Is Brabant, dat ik zo bemin, Omdat ik daar geboren bin.

En waar ik ben, ga of staat, Mijn liefste plek is Lepelstraat.

Bron: W. Plaisier

 

carnaval Lepelstraat 2003 klik hier

 

Carnaval uit de oude doos klik hier Tip!

Op naar 't Patronaat

 

Op Prins WIL 1e kun de bouwe

 

 

 

Lepelstraat uit BNdeStem 23-02-'04 Verslag en uitslag

Koud maar droog was ‘t bij de optocht zaterdagmiddag in Lepelstraat. Veel groepen hadden ingespeeld op ‘t motto ‘op wie kunde gij van ‘t jaor bouwe’.Frans Bauer en Bob de Bouwer waren allebei in de stoet vertegenwoordigd, evenals bouwfraudeurs en afgezanten van het populaire televisieprogramma Idols. Veel bouwclubs grepen het motto aan om aandacht te vragen voor hun problemen. ‘Waar motte wij dan Bouwe’ vroeg BC de Uitkijk zich af. En BC de Meerijers verzuchtte: een bouwkot hier of daar toch hebbe we ‘t di jaor vor mekaor.

De A-wagens van de Leutige Bouwers en ‘t Vagevuur, twee bouwclubs die het afgelopen jaar voor problemen stonden met onderdak, vielen beide in de prijzen.Bij de prijsuitreiking was er een speciale vermelding voor Harry de Wit, voor zijn jarenlange verdienste voor het carnaval in Lepelstraat.

Uitslag:

A-wagens: 1. BC De Leutige Bouwers met Op Sjiek naar de Kiek 2. BC de Waterstraot met Bourgondisch Altere, Wa d’n Leve 3. BC ‘t Vagevuur met Klere make de dweil. B-wagens: 1. BC ‘t Martje met Lijn Daanse 2. BC KPJ met Ons afkickbeleid werkt geheid 3. BC de Meerijers met Un bouwkot hier of daar toch hebbe we ‘t di jaor vor mekaor. C-Wagens: 1. BV de Kladde met Me bouwe al Elluf jaor op ons eige Prins 2. Wie kunne we van ‘t jaor verbouwe

Grote groepen: De Straotspetters met Me sjouwe vur de leut en bouwe met ‘n Neut. Kleine groepen: Martijn van Overveld met Ut bijmekaore opgeraopte zooitje van kootje.

Paren: Jaans en Merijn met Bij ons vor’tur gebou(w)t. Leutigste groep: BC de Buitenploeg met Kzouw nie op oons bouwu – afkiksenturum.

Grote groepen met rijdend gedeelte: 1. BC de Guppies Op ons rookhok kunne wij nie mir bouwe 2. De Rijpere Jeugd met Wij bouwen op ‘n echte Bauer. Kleinere groepen met rijdend gedeelte: 1 Seuren met Op Lepelstraotse Goudstene kunnen wij wel bouwen 2. De Feestbouwers met Dees jaor bouwe wij op ons eige feesje.

 

 

oedoe en bedankt namens de Prins en de Bessembinders

www.frankbogers.nl

tot volgend jaar 4 x 11 = 44 !!!

© FranskeWebDisign&Sn. 01-01-2002.