Appartementen huren in Fuengirola


weer bericht Spanje

Vanaf de pier in zee een schitternd uitzicht op de appartementen en hotels aan het strand van Fuengirola.

Terug naar overzicht

 

Ons appartement aan de boulevard

Ons verblijf was in een appartement aan de boulevard en oversteken naar het strand. Het was centraal gelegen en alles was op loop afstand te bereiken.


Het appartement lag bijna in het midden van de 7 km lange boulevard van Fuengirola. Alles makkelijk aan te lopen, zoals de winkelstraten, de haven, restaurant, supermarkten en talloze cafe's en terrassen voor een kopje koffie. Vanuit het appartement zagen we iedere morgen de zon op komen boven de zee. Het strand was tegenover, maar in januari (2009) was het nog een beetje te fris.En er was ook nog geen corona. We zaten op de derde verdieping zie geel kruisje.


Het appartement op de 3e verdieping, wat gehuurd werd van een Spaanse familie


Het appartement lag op een mooie locatie en hadden zelfs bij goed weer zicht op de Nerja Nevada. Daar ook veel Nederlanders komen om te skieen. Het was een mooi uitzicht en de gehele dag was er leven in de brouwerij.Volop appartementen hotels en vakantie huizen te huur en te koop in Fuengirola.


Uitzicht van ons appartement, oversteken en we zaten al geroosterde sardientjes te eten, Hmm smullen maar.Het appartement had een groot balkon, zowel aan de voorkant als aan de zijkant. Konden we in de middag ook genieten van het voorjaars zonnetje.


Lekker ontbijten in de ochtend zon aan de Spaanse zuidkust. Heerlijk vers brood bij de bakker gehaald en niet te vergeten de Iberico ham van de plaatselijke slager.


Bezienswaardigheden Castillo Sohail (Arabisch kasteel) Haven Plaza de Toros (Stierenring) Zoologico de Fuengirola (Dierentuin) Museum met als inhoud: Oude romeinse bezienswaardigheden, geschiedenis van de stad, Romeinse finca rue Een romeinse zuil die je kunt bezichtigen op de Paseo Maritimo.Na het ontbijt samen afwassen en plannen maken voor de dag.


Nog een kaartje schrijven voor de kinderen thuis. Appen bestond nog niet ;-)


We hadden een leuk appartement , groot balkon. Geen last van de buren en overal dichtbij. Het was ons eerste verblijf in Fuengirola en hebben het zeer naar onze zin gehad. Later zijn we nog een paar keer geweest. En hebben later bij Jabega ook zelf een appartement gehuurd.


Edif Flamingo het appartement in Fuengirola.


En dan wordt het nu tijd voor een wandeltochtje om de boel te verkennen.


Fuengirola is een badplaats aan de Costa del Sol in de provincie Málaga in Zuid-Spanje. Het is een belangrijke toeristische plaats met 8 km zandstrand zoals Los Boliches, Gaviotas en Torreblanca en de lange boulevard, de Paseo Maritimo. Op dinsdagmorgen is er markt (El Mercadillo) op het Recinto Ferial (Feria terrein), de grootste buitenmarkt aan de kust.


Het appartement staat tegenover het strand van San Francisco - Fuengirola.Het appartement aan de binnenzijde. Volop licht inval en een ruimtelijk uitzicht.


In de avond hield Anneke haar dagboek bij, ik Frank Bogers sta er ook in. Ben benieuwd wat er in staat?Wandelen over de boulevard van Fuengirola. Kijk eens wat een mooie wolken partij. Helemaal gratis.