Klassenfoto's MTS Antonie Keldermans Bergen op Zoom - Terug in de schoolbanken

Hallo, Ik ben Frank Bogers uit Lepelstraat.
Op deze site verzamel ik allerlei foto materiaal uit de de MTS tijd
Heeft u ook een leuke foto van leerlingen, klassenfoto's, verhalen,
of ander interessant materiaal.. Neem contact op met Frank

 

vlnr boven Frank Bogers - Piet van Aert - Johan Balemans - Engelsman - Michel Raas - ? -?- ? Lex Kok
meneer Bruijs ? 2e rij Cees Hoeks - ? - Adrie Coppens - ? - Frank Huismans -Bakx -? Onder Blummel - Demmers - Kees Broeren - Chris van Dongen - ? - ?


Naam: Toine van Oers
Email: tvoers home.nl

Bericht: Hallo Frank,

Het is bij toeval dat ik op je site terecht kwam.
Was via Google aan het zoeken met de ingave: MTS, Bergen op Zoom. Vandaar dat ik je site aanklikte. Heb vanaf 1971 t/m 1975 op de MTS in Bergen op Zoom gezeten. Afdeling Werktuigbouwkunde. Van de klassefoto 1972/1973 heb ik nog een paar namen voor je. 2e rij,vlnr: Hoeks - ? - Adrie Coppens - ? - Frank Huismans - Bakx - ?.
Onderste rij,vlnr: Blummel - ? - Kees Broeren - Chris van Dongen - ? - ?. Hoeks werkt bij Philip Morris BoZ. Adrie Coppens heeft in Wouw een lanbouwmechanisatie bedrijf. Frank Huismans heeft met mij in militaire dienst gezeten. Op de Kromhout in Utrecht onze opleiding tot monteur wielvoertuigen met als specialisatie dieselmotoren gevolgd. Vervolgens onze diensttijd bij de 829/832 Zware Transport Compagnie te Keizersveer volbracht. Frank is een aantal jaren terug overleden. Van Bakx weet ik verder niets.
Blummel woonde een aantal jaren geleden nog vlak bij mij in de wijk Kortendijk te Roosendaal. Hij reed toen op een Jawa of CZ motorfiets. Op één van onze schoolfeesten heeft hij eens in het vierkant door het schoolgebouw (Wattweg) gereden. De rubber acceleratie- remsporen stonden op de tegelvloer!! Kees Broeren, Chris van Dongen en Adrie Coppens komen uit Wouw en hebben samen met mij op de LTS in Roosendaal gezeten (1968 - 1971).
Kun je mij een in hoge resolutie gescande file van voorgaande foto sturen. Wellicht dat ik dan nog een paar namen kan achterhalen. Ik heb namelijk drie klassenfoto\'s met namen van de MTS, zijnde: 1971/1972; 1972/1973 en 1974/1975. Binnenkort ben ik voornemens om een Canon CanoScan 8800F aan te schaffen. Op dat moment kan ik deze foto\'s inscannen en naar je oversturen.

Groetjes, Toine van Oers, Roosendaal

www.frankbogers.nl